03-04-05 augustus  |  #POS18  |  facebook  | contact  

Tromgeroffel. Spots gericht. Iedereen in volle spanning. Het zomerfestival Paal op Stelten heeft groot nieuws: de eerste namen zijn bekend! En het zijn niet de minste: Gers Pardoel en – jawel – De Kreuners zijn de headliners op zondag 5 augustus in Beringen.

Een vreugdekreet is op zijn plaats. Of zoals ze het in hun laatste single zingen: ‘Viktoria!’. “Met de programmatie van De Kreuners mag de organisatie van Paal op Stelten enigszins spreken van een overwinning. De iconische rockers staan slechts op enkele zomerfestivals en we zijn dan ook trots dat ze bij ons op het podium zullen staan.” aldus Gilbert Lambrechts, schepen voor toerisme en evenementen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Wat begon als een grap resulteert in een van de spannendste reünies ooit: Walter, Ben, Jan, Erik en Axl hebben er weer volop zin in! De fans zullen hun hart kunnen ophalen en mogen zich verwachten aan alle grote hits gecombineerd met een fijne greep uit onbekender werk.

“Met Gers Pardoel gaan we over de grens en halen we de sympathieke Nederlandse rapper naar Beringen.” zegt schepen Lambrechts trots. Door zijn deelname aan ‘Liefde voor muziek’ kende zijn populariteit een enorme boost en werd hij heel snel opgenomen in de harten van het Vlaamse publiek.

Paal op Stelten gaat door op 3, 4 en 5 augustus 2018. Op vrijdag 3 augustus zal het programma zich richten op rock. Zaterdag 4 augustus staat in het teken van dance. Zondag 5 augustus komt het beste uit de popscene voorbij. Het volledige programma wordt weldra bekend gemaakt.

Onze partners