Freaquency
ZA 05/08
22u30 - 23u30
Freaquency

FREAQUENCY, aka Simon De Cock, is een 21-jarige DJ uit het Gentse. Van jongs af aan gepassioneerd door muziek besloot hij op 16-jarige leeftijd een kinderdroom waar te maken: 'DJ worden'. Hierin slaagde hij verrassend goed! In de zomer van 2012 won hij MNM Start To DJ, tot op heden 1 van de belangrijkste Belgische DJ contests. Dit was als het ware een echte doorbraak, in 2013 stonden er meer dan 150 bookings op de teller en hij zorgde ervoor dat FREAQUENCY een bekende naam werd in het allround DJ circuit.

In 2014 verwezenlijkte hij zijn ultieme doelstelling als DJ, hij kreeg de kans om zich te bewijzen op 's werelds bekendste dance festival, Tomorrowland. De voorbije 2 jaren gingen als een sneltrein voorbij. Met jaarlijks meer dan 200 bookings waaronder Tomorrowland, Laundry Day, Summerfestival, Hype-O-Dream, Dance-D-Vision, Marktrock etc. gaat het nog steeds hard voor deze youngster.

Daarnaast draait tot op heden nog steeds als 'Huis-DJ' bij de nationale radiozender MNM. FREAQUENCY staat gekend voor een vloeiende mix van alle mogelijke genres waarin herkenbaarheid een rode draad vormt. Met een enorme schijvenkennis kan zich aanpassen aan elk publiek, gegarandeerd een feest! No genres, just party!

onze partners